Välipalani : mistä ruoka tulee?
Muistilista on tyhjä
Vis
Hyllypaikka
  • 85.22
  • 85.22
  • 85.22
Henkilönnimi
  • Butterworth, Chris.
Yhtenäistetty nimeke
  • Lunchbox
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Välipalani : mistä ruoka tulee?
Muut nimekkeet
Julkaistu
  • Tactic Publishing, Pori : [2016]
UDK-luokituskoodi
  • 663/664
  • 641/642
  • 637
Luokituskoodi
  • 67.7
  • 59.34
Muu luokituskoodi
  • 67.7
  • 59.34
Ulkoasutiedot
  • 25 sivua : kuvitettu ; 27 cm
Asiasana
  • ruoka
  • välipalat
  • ruoka-aineet
  • alkuperä
  • elintarvikeketjut
  • lastenkirjallisuus
  • elintarviketuotanto
Henkilönnimi
  • Gaggiotti, Lucia.
  • Helenius, Kati.
ISBN
  • 978-952-308-133-8
*00001356nam a2200445 i 4500
*001203795
*003FI-Louna
*00520171101103520.0
*008170123s2016    fi ||||j |||| ||||0|fin|
*020  $a978-952-308-133-8$qsidottu$c17,15 EUR
*035  $a(Louna)206295
*035  $a295D2664-9B00-423A-A04C-3F0005F9D2EF
*0411 $afin$heng
*080  $a663/664$x(024.7)
*080  $a641/642$x(024.7)
*080  $a637$x(024.7)
*084  $a67.7$2ykl
*084  $a59.34$2ykl
*1001 $aButterworth, Chris.
*24010$aLunchbox
*24510$aVälipalani :$bmistä ruoka tulee? /$cChris Butterworth ; kuvitus Lucia Gaggiotti ; suomennos: Kati Helenius.
*2463 $aMistä ruoka tulee?
*260  $aPori :$bTactic Publishing,$c[2016]
*300  $a25 sivua :$bkuvitettu ;$c27 cm
*336  $ateksti$btxt$2rdacontent
*337  $akäytettävissä ilman laitetta$bn$2rdamedia
*338  $anide$bnc$2rdacarrier
*650 7$aruoka$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p3670
*650 7$avälipalat$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p8204
*650 7$aruoka-aineet$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p3934
*650 7$aalkuperä$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p18426
*650 7$aelintarvikeketjut$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p25344
*650 7$alastenkirjallisuus$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p4742
*650 7$aelintarviketuotanto$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p15341
*7001 $aGaggiotti, Lucia.
*7001 $aHelenius, Kati.
*852  $aFI-Forka$lBUT$h85.22
*852  $aFI-Jokio$h85.22
*852  $aFI-Tamme$h85.22
*904  $ap
*972  $aA4434272
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Kuka teki ev�svoileipiesi leiv�n? Ent� leipien v�liss� olevan juuston? Kuka poimi hedelm�t? Ja mist� suklaakeksisi suklaa on per�isin? L�hde herkulliselle matkalle maatiloille, kasvitarhoille ja tehtaisiin!

Lähetä