Hyllypaikka
Henkilönnimi Sillanpää, Kaisa, kirjoittaja, valokuvaaja,
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö Suuri suomalainen leipäkirja
Julkaistu Readme.fi, Helsinki : [2021]
EU:ssa
©2021
Luokituskoodi
Muu luokituskoodi
Ulkoasutiedot 351 sivua : kuvitettu ; 26 cm
Asiasana leipominen ruokaohjeet leipä saaristolaisleipä ruisleipä hapanleipä sämpylät
Aineiston lajityyppi/muoto
Elektronisen aineiston sijainti ja käyttö (URI) image/jpeg https://media.kirjavalitys.fi/onix/cover/9789523731837?format=image&size=width235 Kansikuva text/html https://media.kirjavalitys.fi/onix/description/9789523731837?format=html Kuvaus
ISBN
*00001765nam a22004214i 4500
*001516223
*003FI-Louna
*00520210524021548.3
*008210524t20212021fi ||||g |0| 0|fin|c
*020 $a978-952-373-183-7$qsidottu$c38,00 EUR
*035 $a(FI-BTJ)7145038
*035 $a(BIBITS-ALLFONS)1897273
*040 $aFI-BTJ$bfin$erda$dFI-NL
*0410 $afin
*084 $a68.24$2ykl
*1001 $aSillanpää, Kaisa,$ekirjoittaja,$evalokuvaaja,
*24510$aSuuri suomalainen leipäkirja /$cKaisa Sillanpää ; valokuvat: Kaisa Sillanpää.
*264 1$aHelsinki :$bReadme.fi,$c[2021]
*264 3$aEU:ssa
*264 4$c©2021
*300 $a351 sivua :$bkuvitettu ;$c26 cm
*336 $astillkuva$bsti$2rdacontent
*336 $ateksti$btxt$2rdacontent
*337 $akäytettävissä ilman laitetta$bn$2rdamedia
*338 $anide$bnc$2rdacarrier
*650 7$aleipominen$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p4865
*650 7$aruokaohjeet$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p11273
*650 7$aleipä$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p9121
*650 7$asaaristolaisleipä$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p29014
*650 7$aruisleipä$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p16625
*650 7$ahapanleipä$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p27196
*650 7$asämpylät$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p27109
*655 7$akeittokirjat$2slm/fin$0http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s392
*852 $lSIL
*852 $aFl-Jokio$h68.24
*852 $aFI-Forka$h68.24
*85642$qimage/jpeg$uhttps://media.kirjavalitys.fi/onix/cover/9789523731837?format=image&size=width235$zKansikuva
*85642$qtext/html$uhttps://media.kirjavalitys.fi/onix/description/9789523731837?format=html$zKuvaus
*971 $aKV$e34,55 EUR$f10%$m80492$s00$t03
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä
kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.
Itsetehty leip� on nautinto kaikille aisteille. Upota k�det taikinaan, tunne tuoreen leiv�n tuoksu, haukkaa pala vastapaistettua leip��. Koe onnistumisen iloa leip�kirjan parissa. T�m� kirja sis�lt�� selkeit� ja kaikkien toteutettavissa olevia reseptej�. Helppotajuisilla resepteill� kirja luo innostusta ja uskoa kotileipojien omiin kykyihin. Kirjassa ohjeistetaan useita erilaisia tapoja valmistaa leip��. Halusitpa nopeita tai ajan kanssa tehtyj� leipi�, molempiin l�ytyy runsaasti reseptej�. Yksinkertaisia muutaman raakaaineen leipi� sek� enemm�n aineksia sis�lt�vi� reseptej�. Oman leip�juuren valmistusohjeita ja monin erilaisin tavoin kohotettuja leipi�. Kirjassa on yhteens� reilusti yli 100 resepti�. Laaja ja mielenkiitoinen teos on tarkoitettu jokaiselle, joka on kiinnostunut hyv�st� leiv�st�. Leip�kirjan sis�lt��: - terveellist� ja monipuolista leip�� - Eri tavoin kohotettuja leipi�: hapanjuuri, aitoa ruis leip��, tuorehiiva, kuivahiiva, leivinjauhe, sooda - Eri viljalajeja: kokojyv�, speltti, kaura, ruis, ohra, tattari, hirssi yms. - Vaihtoehtoja my�s erityisruokavalioita noudattaville - Leipi� joissa mukana mausteita, p�hkin�it�, siemeni�, hedelmi�, juureksia jne. - Paljon erityyppisi� leip�reseptej�, esim. patonkeja, s�mpyl�it�, focacciaa, rieskaa, skonsseja, limppuja, naanleip��, - Chapati-leip��, mallasleip��, n�kkileipi�, vuoka leipi�, pataleipi�, paahtoleip�, hapanjuurileipi�, bagelit, brezelit - Yksinkertaisia ja nopeita reseptej� - V�h�n haastavampia, mutta palkitsevia reseptej� � my�s vaihekuvia - Paljon erilaisia kikkoja, esim. miten leip��n saadaan rapea kuori