Hyllypaikka
Henkilönnimi Sillanpää, Kaisa, kirjoittaja, valokuvaaja,
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
Muut nimekkeet
Julkaistu Readme.fi, Helsinki : [2022]
EU
©2022
Luokituskoodi
Muu luokituskoodi
Ulkoasutiedot 398 sivua : kuvitettu ; 24 cm
Yleinen huomautus Tekstit, reseptit ja valokuvat: Kaisa Sillanpää.
Asiasana pizzat uunit ruoanvalmistus
Aineiston lajityyppi/muoto
Elektronisen aineiston sijainti ja käyttö (URI) image/jpeg https://media.kirjavalitys.fi/onix/cover/9789523733756?format=image&size=width235 Kansikuva text/html https://media.kirjavalitys.fi/onix/description/9789523733756?format=html Kuvaus
ISBN
*00001578nam a22003974i 4500
*001532973
*003FI-Louna
*00520220330011538.3
*008220330t20222022fi ||||g |0| 0|fin|c
*020 $a978-952-373-375-6$qkovakantinen$c38,00 EUR
*035 $a(FI-BTJ)7250291
*035 $a(BIBITS-ALLFONS)1967224
*040 $aFI-BTJ$bfin$erda$dFI-NL
*0410 $afin
*084 $a68.25$2ykl
*1001 $aSillanpää, Kaisa,$ekirjoittaja,$evalokuvaaja,
*24510$aPizza :$bsuuri pizzakirja /$cKaisa Sillanpää.
*24630$aSuuri pizzakirja
*264 1$aHelsinki :$bReadme.fi,$c[2022]
*264 3$aEU
*264 4$c©2022
*300 $a398 sivua :$bkuvitettu ;$c24 cm
*336 $astillkuva$bsti$2rdacontent
*336 $ateksti$btxt$2rdacontent
*337 $akäytettävissä ilman laitetta$bn$2rdamedia
*338 $anide$bnc$2rdacarrier
*500 $aTekstit, reseptit ja valokuvat: Kaisa Sillanpää.
*650 7$apizzat$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p367
*650 7$auunit$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p3958
*650 7$aruoanvalmistus$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p2846
*655 7$akeittokirjat$2slm/fin$0http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s392
*655 7$aruokaohjeet$2slm/fin$0http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s1419
*852 $lSIL
*852 $aFI-Forka$h68.25
*85642$qimage/jpeg$uhttps://media.kirjavalitys.fi/onix/cover/9789523733756?format=image&size=width235$zKansikuva
*85642$qtext/html$uhttps://media.kirjavalitys.fi/onix/description/9789523733756?format=html$zKuvaus
*971 $aKV$e34,55 EUR$f10%$m80492$s00$t03
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä
kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.
Suuri pizzakirja on kattava opas pizzan valmistukseen kotona. Kirjan ohjeilla teet itse el�m�si parasta pizzaa. Upeasti kuvitettu kirja antaa vinkkej� joiden avulla onnistut varmasti. Kirja vie lukijansa pizzojen maailmaan. Kirjasta l�ytyy laaja valikoima erilaisia pizzoja, kuten napolilaiset pizzat, roomalaiset pizzat, amerikkalaiset pizzat, pannupizzat, peltipizzat, calzonet, kasvispizzat ja j�lkiruokapizzat, niin klassikkopizzat kuin gourmetpizzatkin. Kirja tarjoaa my�s eri maiden erikoisuuksia ja pizzan l�hisukulaisia. Kirjassa k�sitell��n kaikki pizzan valmistusprosessit taikinan valmistuksesta muotoiluun ja t�ytteiden valitsemisesta paistamiseen. Kirja antaa useita taikinareseptej� joilla valmistat valintasi mukaan nopeita tai enemm�n aikaa vievi� taikinoita. Kastikeresepteiss� on my�s valinnanvaraa, ohjeilla valmistuu tomaattikastikkeiden ohella my�s valkoisia kastikkeita ja v�rikk�it� vihanneskastikkeita. T�ytevaihtoehtoja l�ytyy todella runsaasti. Kirja sis�lt�� paljon kasvisversioita. Erilaiset ruokaallergiat ja ruokavaliot on my�s huomioitu. N�iss� pizzoissa maku on p��osassa. Kaikki pizzakirjan reseptit ovat innostavia ja niiden avulla valmistat herkullisen innovatiivisia pizzoja. Pizzakirjan pizzat on paistettu erilaisilla uuneilla, tavallisessa kotiuunissa, leivinuunissa, puul�mmitteisess� pihapizzauunissa, kaasul�mmitteisess� pizzauunissa ja grilliss�. Kirjan kirjoittajalla on pitk� kokemus pizzan tekemisest� ja h�nen pihalla on komeillut itserakennettu perinteinen italialainen puul�mmitteinen kiviuuni jo 10 vuotta. Pizzakirjasta l�yd�t lis�ksi seikkaper�isi� pizzauunienrakennusohjeita.